ГоловнаСвіт

У Франції від коронавірусу помер чоловік з Тернопільщини

Зараження коронавірусом було підтверджено тестом уже після смерті 38-річного чоловіка.

У Франції від коронавірусу помер чоловік з Тернопільщини
Владимир Гричишин
Фото: terminovo.te.ua

У Франції від викликаних COVID-19 ускладнень помер 38-річний громадянин України. Він був з Тернопільської області.

Про це повідомив керівник консульсько-правового відділу посольства України у Франції Микола Собко, передає Укрінформ.

Зараження коронавірусом було підтверджено тестом вже після смерті чоловіка.

Зараз вирішується питання про переправлення тіла на батьківщину.

Станом на вечір 3 квітня у Франції зафіксовано 64 338 випадків коронавірусу (на 5 233 більше, ніж за попередню добу), 6 507 осіб померли.

Тернопільське видання terminovo уточнює, що в Парижі помер житель Володимир Гринчишин. Він поїхав до Франції на заробітки в кінці лютого. У нього залишилися 11-річна дочка і вагітна дружина.

У Парижі чоловік займався ремонтами квартир. Однак попрацював всього два тижні, потім почався карантин через пандемію коронавірусу. 1 квітня, хлопці які жили разом з Володимиром, повідомили рідним, що він помер. 3 квітня стало відомо, що він помер від коронавірусу.

Рідні розповідають, що Володимир Гринчишин захворів раптово і через два дні помер. Спочатку з'явився кашель, температури не було.

В Україні на цей час налічується 1072 інфікованих коронавірусом, зафіксовано 27 летальних випадків від COVID-19, 22 людини одужали.

Тернопільський оперативний штаб боротьби з COVID-19 станом на 22:00 3 квітня повідомив про 19 нових випадків коронавірусу в області. Число тих, що заразилися - 133 людини, двоє пацієнтів з COVID-19 померли.

Тернопільська область займає третє місце за кількістю діагностованих випадків коронавірусу в країні. Більше число інфікованих SARS-CoV-2 в Києві і Чернівецькій області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram