ГоловнаСвіт

Юлію Скрипаль виписали з лікарні

Дочка перебіжчика провела в лікарні понад місяць.

Юлію Скрипаль виписали з лікарні
Юлия Скрипаль
Фото: news.sky.com

Доньку колишнього російського офіцера ГРУ Сергія Скрипаля Юлію, яку разом із ним отруїли в британському Солсбері, виписали з лікарні.

Про це повідомляє Бі-бі-сі.

Нагадаємо, 4 березня Сергія Скрипаля і його доньку Юлію виявили непритомними в місті Солсбері. Прем'єр Британії Тереза Мей назвала "вкрай ймовірною" причетність Росії до отруєння Скрипаля бойовою отруйною речовиною "Новачок". Міністр закордонних справ Британії Борис Джонсон заявив, що вважає "цілком імовірним", що отруєння екс-полковника ГРУ санкціонував особисто президент РФ Володимир Путін.

Юлія Скрипаль опритомніла наприкінці березня. Медики повідомили, що вона в змозі їсти і пити самостійно. 5 квітня британська поліція опублікувала повідомлення Юлії Скрипаль, у якому йшлося: "Мій стан поліпшується з кожним днем".

6 квітня в лікарні Солсбері повідомили, що з критичного стану вийшов і Сергій Скрипаль, проте не уточнили, чи отямився він.

У неділю Sunday Times з посиланням на джерела в британському уряді повідомила, що в Лондоні хочуть запропонувати Скрипалю і його дочці виїхати у США і змінити імена. Співрозмовники видання розповіли, що з приводу цього розвідка Великобританії MI6 провела переговори з Центральним розвідувальним управлінням США.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram