ГоловнаСвіт

Ілон Маск випадково опублікував у Twitter свій номер телефону

Номер телефону Маска могли побачити понад 16,5 млн осіб.

Засновник компаній SpaceX і Tesla Ілон Маск випадково опублікував у Twitter свій номер телефону.

Про це повідомила у Twitter кореспондент Bloomberg Енн Моффет.

"У тебе є секунда поговорити? Мій номер..." - йшлося в повідомленні, яке, як пише Bloomberg, насправді було адресоване Джону Кармаку, технічному директору компанії Oculus, яка працює у сфері віртуальної реальності. Твіт із номером було швидко видалено.

Телеканал CNBC подзвонив на вказаний номер. На дзвінок ніхто не відповів, а після гудків увімкнувся автовідповідач, який програв музику з комп'ютерної гри God of War і продиктував повідомлення: "Боги бачать - вам вдалося це зробити. Ви якимось чином дісталися до мене. Я вітаю вас і висловлюю свою повагу". Номер телефону Маска могли побачити всі його підписники - понад 16,5 млн осіб.

Bloomberg відзначає, що Маск, можливо, збирався запросити Кармака на роботу у свої компанії, серед яких є ті, що займаються розробками у сфері штучного інтелекту - Neuralink і Open AI, або обговорити можливі спільні проекти з Oculus, яка була куплена соціальною мережею Facebook у 2014 році.

Business Insider називає Кармака "легендою" в індустрії відеоігор. Він відомий як один із засновників компанії id Software, яка створила знамениті ігри Doom і Quake. Він почав працювати в Oculus 2013 року. У Facebook на запит Bloomberg заявили, що Кармак не збирається йти з компанії.

Нагадаємо, що наприкінці вересня Ілон Маск запропонував використовувати ракети для польотів на Землі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram