ГоловнаСвіт

Спікером Держдепу США стала ведуча улюбленого шоу Трампа

Хізер Науерт була ведучою ранкових новин в шоу Fox and Friends на телеканалі Fox News.

Спікером Держдепу США стала ведуча улюбленого шоу Трампа
Фото: facebook.com/HeatherNauert

Державний департамент США оголосив про офіційне призначення на посаду речника відомства колишньої ведучої телешоу Fox and Friends телеканалу Fox News Хізер Науерт, повідомляє Укрінформ.

"Науерт прийшла в Держдепартамент із більш ніж 15-річним досвідом роботи ведучої та кореспондента як зовнішніх, так і внутрішніх новин і подій, в тому числі терористичних нападів 11 вересня, війни в Іраку і геноциду в Дарфурі, Судан", - зазначено в повідомленні Держдепу.

До приходу в зовнішньополітичне відомство Науерт працювала кореспондентом телеканалу Fox News у Нью-Йорку. Вона також була ведучою на ранковому шоу "Fox і його друзі", де відповідала за останні новини. Крім того, вона регулярно вела програми на Fox News і сприяла поширенню останніх повідомлень на платформах новин, включаючи радіо, супутникове радіо й інтернет-мережу.

У послужному списку Хізер Науерт також робота на телеканалі ABC News, де вона багато подорожувала Сполученими Штатами і за кордоном. Одна з її робіт на ABC News про дівчат-підлітків в Іраку під час війни була номінована на премію Еммі.

Науерт закінчила коледж для жінок Монт-Вернон у Вашингтоні і Вищу школу журналістики Колумбійського університету.

Президент США Дональд Трамп неодноразово висловлював симпатії до телеканалу Fox News і безпосередньо шоу "Fox і його друзі". Під час прес-конференції в лютому нинішній президент окремо висловив вдячність цьому шоу за те, що воно запрошує "дуже шанованих людей".

З 6 березня брифінги в Держдепартаменті проводив Марк Тонер.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram