ГоловнаСвіт

Bloomberg повідомив про призначення представником Держдепу США ведучої улюбленого шоу Трампа

Офіційно про призначення Науерт на цю посаду не повідомлялося.

Bloomberg повідомив про призначення представником Держдепу США ведучої улюбленого шоу Трампа
Трамп
Фото: EPA/UPG

Представником Держдепартаменту США може стати Хізер Науерт, ведуча ранкових новин в шоу Fox and Friends на телеканалі Fox News.

Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на два джерела. Це шоу вихваляв президент США Дональд Трамп.

Офіційно про призначення Науерт на цю посаду не повідомлялося, проте, за словами джерел Bloomberg, ведуча Fox News вже прийняла пропозицію Держдепу.

Bloomberg відзначає, що Науер "не приховує своїх політичних переконань". На початку лютого вона прокоментувала скандал з відмовою популярної в США мережі магазинів Nordstrom продавати колекцію одягу і аксесуарів, яку створила дочка президента США Іванка Трамп. Науер написала, що речі з колекції "прекрасні і добре зроблені". Вона додала, що сама купила б туфлі від Іванки Трамп і провела в них випуск новин на ранковому шоу Fox and Friends.

Це шоу в своєму твіттері вихваляв президент США Дональд Трамп. "ЗМІ, які розповсюджують фальшиві новини, божеволіють зі своїми конспірологічними теоріями і сліпою ненавистю. MSNBC і CNN неможливо дивитися! Fox and Friends прекрасні", - написав Трамп. Він також називав журналістів ранкового шоу на Fox News причетними до його перемоги на виборах в листопаді минулого року.

Регулярні брифінги для журналістів у відомстві не проводяться з 20 січня, коли відбулася інавгурація президента США Дональда Трампа. У Держдепартаменті повідомили, що спілкування з пресою відновиться 6 березня. Перший брифінг проведе прес-секретар відомства Марк Тонер.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram