ГоловнаТехнології

У Telegram, Twitter, Facebook і Skype стався великий збій

Скарги надходять від користувачів з усього світу.

У Telegram, Twitter, Facebook і Skype стався великий збій
Фото: Depositphotos\Goir

У соціальних мережах і додатках для спілкування Telegram, Twitter, Facebook, Skype сьогодні вранці фіксують проблеми в роботі. Про це свідчать дані сервісу Downdetector, який відстежує роботу інтернет-ресурсів, пише УНН.

На 10:00 за київським часом користувачі Telegram скаржаться, що не можуть підключитися до сервера (50%), авторизуватися (45%), а також відправляти або отримувати повідомлення (3%).

Згідно з повідомленнями користувачів, з проблемами стикаються жителі США, Бразилії, Росії, Туреччини, Італії, Іспанії, Великобританії, Німеччини, Білорусі, Угорщини, Маніли й Австрії.

Українці скаржаться на проблеми в роботі програми в Києві, Харкові, Дніпрі, Кропивницькому, Херсоні, Одесі, Тернополі, Львові та Чернігові.

На 10:10 за київським часом користувачі Twitter скаржаться, що не можуть підключитися до сервера (80%), авторизуватися (17%), а також відправляти або отримувати повідомлення (1%).

Найбільше страждають США, Бразилія, Аргентина, Перу, Індія, Японія, В'єтнам, Італія, Іспанія, Великобританія, Німеччина, Росія, Польща, Греція, Туреччина, Франція.

В Україні проблеми фіксуються на сході країни.

На 10:20 за київським часом користувачі Facebook скаржаться, що не можуть підключитися до сервера (43%), авторизуватися (37%), а також відправляти або отримувати повідомлення (18%).

Найбільші проблеми спостерігаються в США, Мексиці, Перу, Бразилії, Індії, Японії, Австралії, Пакистані, Греції, Італії, Іспанії, Великобританії, Німеччині, Польщі, Франції, Румунії, Нідерландах, Бельгії.

Серед українських користувачів на проблеми скаржаться жителі Києва, Сум і Херсона.

На 10:30 за київським часом користувачі Skype скаржаться, що не можуть підключитися до сервера (66%), авторизуватися (16%), а також відправляти або отримувати повідомлення (16%).

Найбільші проблеми з роботою додатка є в Японії, США, Бразилії, Венесуелі, Мексиці, Манілі, Індії, Австралії, В'єтнамі, Киргизстані, Росії, Білорусі, Великобританії, Іспанії, Німеччині, Польщі, Румунії, Нідерландах, Австрії та Албанії.

В Україні проблеми фіксуються в Києві, Кропивницькому, Одесі, Харкові, Полтаві, Дніпрі та Вінниці.

Востаннє два великі збої в роботі Telegram сталися наприкінці червня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram