ГоловнаТехнології

Українська cybersecurity-компанія RMRF отримала підтримку від інвестиційної компанії UFP Новости компаний

Ukraine Finance Partners підписали угоду про фінансування і консалтинг компанії RMRF, інноваційного провайдера сервісів у сфері кібербезпеки з головним офісом у Києві.

Українська cybersecurity-компанія RMRF отримала підтримку від інвестиційної компанії UFP
Фото: Depositphotos

RMRF Services раді повідомити про встановлення стратегічного партнерства між RMRF і Ukraine Finance Partners (UFP), Делавер, США.

UFP надаватиме фінансування та стратегічні консультації для RMRF у сфері комерціалізації технологій і послуг як на українському, так і на міжнародному ринках. Партнерство поєднує технічну експертизу RMRF у сфері цифрових розслідувань та інтеграції рішень ІТ-безпеки в інфраструктуру з досвідом і бізнес-експертизою UFP. Україна є глобальним епіцентром кіберзагроз. Водночас Україна є одним зі швидкозростаючих ринків у галузі кібербезпеки з високим потенціалом. RMRF є сертифікованим партнером провідних світових вендорів, а інженери компанії мають понад 30 років спільного досвіду в сфері кібербезпеки.

Генеральний директор RMRF Сергій Аветисян зазначив: "За підтримки та міжнародної присутності UFP ми бачимо великий потенціал для просування наших послуг великим і малим підприємствам в Україні та на глобальних ринках".

Rodolfo Amoresano, співзасновник UFP, сказав: "Кібербезпека - це динамічна сфера, що швидко розвивається. Технічний досвід RMRF є достатнім, щоб допомагати компаніям та організаціям, де б вони не були. Ми раді партнерству з цією талановитою командою професіоналів".

RMRF (https://rmrf.tech/), що знаходиться в Києві, є постачальником найсучасніших рішень з інформаційної безпеки. Основні послуги RMRF: цифрові розслідування кіберінцидентів, тестування на проникнення (пентест) та інтеграція рішень безпеки. Серед досягнень RMRF раннє виявлення атаки PetyaA, а також нейтралізація негативних наслідків у районному відділенні поліції м. Києва (2017), а також виявлення нової кіберзагрози ShadowThreat та опис паттерну її початкового вторгнення.

UkraineFinancePartners (https://www.ukrainefp.com/), що розміщена в Нью-Йорку та Києві, є інвестиційною компанією з американським капіталом. UFP сфокусована на участі в тих проектах, які передбачають ретельний пошук і вимогливий підхід у їх виявленні і, разом з тим, демонструють унікальне асиметричне співвідношення ризику до прибутковості.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram