>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Після свого звільнення Петраков звернувся до української футбольної спільноти

УАФ не продовжило контракт із наставником збірної України.

Після свого звільнення Петраков звернувся до української футбольної спільноти
Олександр Петраков
Фото: УАФ

Пресслужба УАФ опублікувала звернення екскерманича збірної України Олександра Петракова.

“Для мене цей період життя назавжди залишиться теплим спогадом у серці. Хочу подякувати гравцям національної команди та тренерсько-адміністративному штабу за те, що упродовж півтора року ми були єдиним цілим, згуртованим і натхненним ідеєю захисту інтересів України на футбольному полі й поза ним.

Ми прагнули досягти найбільшого й подарувати Україні радість перемог у найважчий період новітньої історії держави”, - заявив Петраков.

“Також щиро вдячний усьому колективу Української асоціації футболу за багаторічну співпрацю та президенту УАФ Андрію Павелку за довіру.

Дякуємо нашим найкращим у світі уболівальникам за те, що палко й щиро підтримували й вірили в нас! Я залишаюся найпалкішим уболівальником збірної України! Слава Україні!”, - підсумував український фахівець.

Напередодні УАФ оголосила про припинення співпраці з Петраковим

Петраков очолював збірну України з листопада 2021 року. Коуч провів на чолі "синьо-жовтих" 15 ігор: 6 перемог, 7 нічиїх та 2 поразки.

Команда Петракова посіла друге місце у Групі 1 Ліги націй та залишилася у Дивізіоні В. Також минулого року збірна України не пробилася на ЧС-2022 у Катарі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram