>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Головний тренер "Баварії" попросив керівництво розірвати з ним контракт

Ганс-Дітер Флік може очолити Бундестім.

Головний тренер "Баварії" попросив керівництво розірвати з ним контракт
Ганс-Дітер Флік
Фото: УЄФА

Головний тренер мюнхенської "Баварії" Ганс-Дітер Флік після виїзної перемоги команди над "Вольфсбургом" у 29-му турі Бундесліги (3:2) оголосив про рішення розірвати контракт з клубом.

Флік після вильоту з Ліги чемпіонів попросив керівництво команди про розрив контракту, чинного до 2023 року. А після гри з Die Wölfe оголосив про своє рішення команді.

"Я сказав команді, що повідомив керівництву про бажання розірвати контракт у кінці сезону. Уже були чутки по коридорному радіо, і тому для мене було важливо, щоб команда дізналася про це від мене. Ми дуже, дуже добре працювали разом майже два роки. Я абсолютно задоволений цією командою, ставленням гравців", - цитує Фліка Eurosport.

Раніше Футбольна спілка Німеччини (DFB) оголосила, що головний тренер Бундестім Йоахім Льов, незалежно від результатів команди на Євро-2020, залишить свою посаду. Фліка називали найбільш вірогідним наступником Льова, і наставник "Баварії" не заперечував такої можливості.

"DFB - це варіант", - сказав Флік, хоч і уточнив, що переговори з директором DFB Олівером Біргоффом поки що не відбулися.

Нагадаємо, що Флік став головним тренером "Баварії" лише 17 місяців тому - в листопаді 2019 року. І за такий нетривалий час "Баварія" під його керівництвом стала чемпіоном Німеччини, завоювала Кубок і Суперкубок Німеччини, перемогла в Лізі чемпіонів, Суперкубку УЄФА і Клубному чемпіонаті світу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram