>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Визначилися перші два півфіналісти Ліги чемпіонів (оновлено)

Сьогодні до них додадуться іще два.

Визначилися перші два півфіналісти Ліги чемпіонів (оновлено)
ПСЖ - "Баварія": радість одних і засмучення інших
Фото: EPA/UPG

Матчами "Челсі" - "Порту" і "Парі Сен-Жермен" - "Баварія" відкрилася програма поєдинків у відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

І якщо в матчі англійського та португальського клубів інтриги було небагато: перше протистояння закінчилося чіткою перемогою "Челсі" (2:0), - то поєдинок у Парижі викликав ажіотаж.

Нагадаємо, баварцям на "Парк-де-Пренс" потрібно було ліквідувати гандикап в один м'яч (2:3).

Дебют зустрічі видався сумбурним, з безліччю порушень правил, після яких на газоні частіше опинялися футболісти ПСЖ, що їх цілком влаштовувало, тому що гості ніяк не могли розкрити і розігнати гру.

Однак з 20-ї хвилини пішов футбол, якого всі й очікували від цих команд.

Гості намагалися тиснути на ворота Кейлора Наваса, але при цьому гольові моменти виникали виключно біля протилежних - Мануеля Нойєра: поперечина і штанга від Неймара, плюс ще пару небезпечних моментів. Утім фортуна в першій половині зустрічі відвернулася від парижан.

Тим часом на 40-й хвилині з нічого виник заледве не перший момент від мюнхенців, який завершився голом - на добиванні потужно головою зіграв Ерік Максім Шупо-Мотінг - 0:1.

Друга половина зустрічі інтригувала не менше. Гольових моментів було вдосталь. Але гол Шупо-Мотінга виявився єдиним у матчі.

Футболісти "Баварії" вичавили з поєдинку максимум можливого, з огляду на колосальні проблеми зі складом. Але цього виявилося недостатньо, щоб продовжити боротьбу за захист титулу.

Після виходу ПСЖ у наступну стадію турніру королівський трон виявився вакантним.

У паралельному матчі гол форварда "Порту" Мехді Таремі на 90+4 хвилині приніс команді перемогу (1:0), але не задоволення - за сумою двох зустрічей у півфінал вийшов "Челсі".

Оновлення. Огляд матчу ПСЖ - "Баварія".

Огляд матчу "Челсі" - "Порту".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram