>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Ліверпуль" і "Боруссія" програли перші матчі 1/4 фіналу ЛЧ, але зберегли шанси на півфінал

Учора ввечері господарі були сильнішими.

"Ліверпуль" і "Боруссія" програли перші матчі 1/4 фіналу ЛЧ, але зберегли шанси на півфінал
Фото: Finance Football

У Мадриді та Манчестері матчами "Реал" - "Ліверпуль" і "МанСіті" - "Боруссія" Д стартувала стадія 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

Обидва поєдинки виявилися результативними.

У першому таймі на стадіоні "Альфредо ді Стефано", тренувальній базі "Реала", господарі загнали в кут "Ліверпуль", забивши два "сухі" голи. Причому за 45 хвилин підопічні Юргена Клоппа не завдали жодного удару по воротах Тібо Куртуа.

Однак перший же удар у створ став для "червоних" результативним - Мохамед Салах на 51-й хвилині скоротив розрив до 2:1.

Але в цьому матчі колишніх учасників київського фіналу ЛЧ-2018 "Реал" був явно сильнішим. І на 65-й хвилині Вінісіус Жуніор знову скористався невдалими діями оборони гостей, установивши остаточний рахунок у матчі - 3:1.

Непоганий запас перед поєдинком у відповідь.

Огляд матчу "Реал" - "Ліверпуль".

У суперниках для "Манчестера Сіті" на стадії плей-оф одна німецька "Боруссія" (з Менхенгладбаха) змінилась іншою - з Дортмунда. І протистояння з "джмелями" видалося для "містян" куди наполегливіше.

Рахунок відкрили господарі на 19-й хвилині. Після безглуздої помилки колишнього гравця "Ліверпуля" Емре Джана гості помчали в контратаку, яку завершив точним ударом Кевін Де Брейне - 1:0.

На 84-й хвилині капітан "Боруссії" Марко Ройс зрівняв рахунок (1:1) і все йшло до того, що МС буде задовольнятися нічиєю.

Але останнє слово в матчі все ж сказав Філ Фоден, який на 90-й хвилині швидко зумів зорієнтуватися в штрафному майданчику суперника - 2:1.

Поєдинки у відповідь - через тиждень.

Огляд матчу "Манчестер Сіті" - "Боруссія".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram