>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Президент клубу Серії А заявив, що його клуб не відновить матчі чемпіонату, навіть під загрозою дискваліфікації

Массімо Челліно вважає, що не можна відновлювати Серію А в травні.

Президент клубу Серії А заявив, що його клуб не відновить матчі чемпіонату, навіть під загрозою дискваліфікації
Массимо Челлино
Фото: EPA/UPG

Власник "Брешії" Массімо Челліно виступив проти відновлення чемпіонату Італії наприкінці травня.

"Якщо турнір відновиться, я не дам своєму клубу грати. Це не провокація. Позбавляйте нас очок, якщо хочете, відповідальність повністю на мені.

Я дивлюся, що зараз надто багато проявів егоїзму, занадто багато хто намагається використати ситуацію у своїх інтересах", - цитує Челліно Giornale di Brescia.

"Власник "Лаціо" бажає продовжити турнір? Крики осла не можна почути на небесах, як кажуть у нас. Я можу послухати тих, хто гідний бути почутим. Я не впевнений, що Лотіто представляє римський клуб. Він тільки голова їхньої ради директорів.

Президент італійської федерації футболу? Гравіна нехай говорить менше по телевізору й уважніше дивиться за фінансовою ситуацією в клубах. І нехай проїдеться по Брешії", - заявив Массімо, який ще не так давно був власником клубу англійської Чемпіоншипа - "Лідс Юнайтед".

"Нам не потрібні поблажки. Навіть якщо ми вилетимо в Серію В, то не збанкрутуємо і знову вийдемо в Серію А", - зазначив власник "Брешії".

Зазначимо, на момент зупинки турніру "бьянкоадзуррі" замикали турнірну таблицю Серії А, набравши 16 очок. До рятівного 17-го рядка "Брешію" відокремлюють 9 очок. Отож, Челліно практично нічим не ризикує, роблячи таку сміливу заяву. Однією ногою команда й так у Серії В.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram