>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" не змогло пробитися в груповий етап Ліги чемпіонів (оновлено)

Кияни продовжать європейську осінь у Лізі Європи

"Динамо" не змогло пробитися в груповий етап Ліги чемпіонів (оновлено)
Фото: EPA/UPG

У Києві на НСК "Олімпійський" за підтримки 40 тис. глядачів пройшов поєдинок стадії плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів, у якому київські "динамівці" зустрічалися з амстердамським "Аяксом".

Матч завершився безгольовою нічиєю 0:0.

У першому таймі, крім дебюту поєдинку, футболісти "Аякса" повністю домінували на полі.

Підопічні Еріка тен Хага створили масу гольових моментів, не реалізували пенальті, проте на перерву команди пішли з нулями на табло, і не в останню чергу завдяки вдалій грі голкіпера господарів Дениса Бойка.

Варто відзначити, що на грі "динамівців" попереду позначилася відсутність травмованого Артема Бесєдіна. Дії Владислава Супряги, який замінив Артема, були неефективними.

У другому таймі картина гри істотно не змінилася. Гості продовжували створювати небезпечні моменти, а Бойко на пару з Фортуною феєрили у воротах "Динамо".

В епізодах підопічним Олександра Хацкевича вдавалося перевести гру ближче до чужого штрафного майданчика. Однак загалом "Динамо" виглядало приречено.

Підсумкова нічия була на руку передусім господарям, яким вдалося зберегти лице.

Нагадаємо, поєдинок тижневої давності в столиці Голландії завершився перемогою "Аякса" - 3:1. За підсумками двох зустрічей голландська команда вийшла в групову стадію ЛЧ.

Оновлення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram