ГоловнаСуспільствоВійна

У РФ суд арештував ще одного колишнього заступника міністра оборони у справі про корупцію

Булгакова помістили у СІЗО “Бутирка”.

У РФ суд арештував ще одного колишнього заступника міністра оборони у справі про корупцію
Дмитро Булгаков
Фото: Коммерсантъ

У Росії суд арештував ще одного колишнього заступника міністра оборони у справі про корупцію – Дмитра Булгакова. Про це повідомляє російський “Коммерсантъ”. 

Булгакову обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту, з ним проводяться слідчі дії.

У міністерстві Дмитро Булгаков відповідав за матеріально-технічне забезпечення. Свою посаду він обійняв у 2008 році. У вересні 2022 року його звільнили з посади у зв'язку з переходом до Управління генеральних інспекторів Міноборони.

Його помістили у СІЗО “Бутирка”.

Подробиці справи не розкривають.

  • У квітні колишнього заступника голови Міноборони Тимура Іванова заарештували за звинуваченням у масштабному шахрайстві. Він не визнав провини. 
  • Російське медіа "Важные истории" стверджує, що справжньою причиною кримінального переслідування заступника міністра оборони Росії Тімура Іванова є не корупція, а державна зрада.
  • Після арешту Іванова під варту відправили ще трьох генералів: начальника головного управління кадрів Міноборони Юрія Кузнєцова (підозрюють у хабарництві), колишнього командувача 58-ї армії генерал-майора Івана Попова (підозрюють у шахрайстві) та начальника головного управління зв'язку Міноборони Вадима Шамаріна (підозрюють у хабарництві). 
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram