ГоловнаСуспільствоВійна

Окупанти вдарили ракетами по Миколаєву: зруйновано п’ять поверхів будинку, є загиблі і поранені (оновлено)

Пошуково-рятувальна операція триває.

Окупанти вдарили ракетами по Миколаєву: зруйновано п’ять поверхів будинку, є загиблі і поранені (оновлено)
Фото: Олександр Сєнкевич у Telegram

Сьогодні близько третьої години ночі російські окупанти обстріляли Миколаїв ракетами типу С-300. Одна з ракет влучила в багатоповерхівку: є значні руйнування, загинули люди.

Про це повідомив у Telegram міський голова Олександр Сєнкевич.

“Вночі російські покидьки обстріляли житловий квартал Миколаєва. Одна з ракет влучила у п’ятиповерхівку. Руйнування – від 5 до 1 поверху”, – поінформував Сєнкевич.

Оновлено 11:28. В Офісі генпрокурора повідомили, що на даний час відомо про сімох загиблих внаслідок російського ракетного обстрілу Миколаєва. Суттєві пошкодження отримали інші багатоповерхові житлові будинки, супермаркет, лінії електромереж, торговельні заклади, приватний автотранспорт.

Фото: офіс генпрокурора

Оновлено 10:00. Олександр Сєнкевич поінформував, що внаслідок ракетного обстрілу загинуло шестеро людей. 

"З-під завалів будинку рятувальники вилучили ще три тіла – чоловіка та двох жінок. Станом на 10:00, від удару по житловому будинку загинуло шестеро людей", – йдеться у повідомленні. 

Оновлення 9:56. В Офісі президента повідомили, що серед п'яти загиблих від російських снарядів була сімейна пара. Дитина 16 років вижила, бо спала в іншій кімнаті. Хлопчиком займається соціальна служба.

Оновлення 9:36. Голова ОВА Віталій Кім повідомив у Telegram, що знайдено тіла п'яти загиблих людей. 

Оновлення 9:29. З-під завалів, за інформацією мера міста, вилучили тіла трьох загиблих. Рятувально-пошука операція триває. 

Фото: Олександр Сєнкевич у Telegram

За інформацією мера, наразі відомо про двох загиблих та двох поранених. Надзвичайники продовжують пошуково-рятувальну операцію.

Фото: Віталій Кім у Telegram

Фото: Олександр Сєнкевич у Telegram

 

Нагадаємо, вранці 9 листопада росіяни обстріляли “смерчами” Миколаїв. Пошкоджено хлібзавод, підприємство, будинки. Одна людина поранена.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram