ГоловнаСуспільствоВійна

​В управління АРМА передано телеканал депутата-зрадника Олексія Ковальова

Загальна вартість арештованої власності переданої в управління АРМА становить понад 18,5 млн гривень.

​В управління АРМА передано телеканал депутата-зрадника Олексія Ковальова
Фото: facebook.com Олексій Ковальов - народний депутат

Спільними зусиллями Державного бюро розслідувань та Офісу Генерального прокурора у стислі строки вдалося встановити та ініціювати передачу до Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів майно народного депутата України Олексія Ковальова.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

"Загальна вартість арештованої власності переданої 17 серпня в управління АРМА становить понад 18,5 млн гривень", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що у липні за матеріалами ДБР депутату-зраднику Ковальову суд заочно призначив утримання під вартою, оголосив у розшук та арештував майно. Зокрема, були заарештовані частки фігуранта в статутних капіталах трьох юридичних осіб, а також його банківські рахунки. У тому числі арештовано майно ТОВ «ТРК "Інтеррадіо"» – український інформаційно-розважальний телеканал "4 канал", власником якого є Олексій Ковальов.

У квітні 2022 року працівники Державного бюро розслідувань відкрили кримінальне провадження відносно народного депутата України, який після повномасштабного вторгнення РФ перебуває на тимчасово окупованій території Херсонської області та допомагає окупаційним військам. У ході розслідування встановлено, що на початку липня цього року Олексій Ковальов обійняв посаду заступника голови у незаконно створеному окупаційною адміністрацією держави-агресора – "уряді Херсонської області".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram