ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі

Втрат серед ЗСУ немає.

За добу бойовики тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі
Фото: Олена Максименко

Упродовж 15 квітня російсько-окупаційні війська тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі. Під час обстрілів втрат серед українських військовослужбовців не було.

Про це повідомляє пресцентр операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"Супротивник вів обстріл по наших позиціях з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. У відповідь українські захисники за допомогою штатних вогневих засобів змусили окупаційні війська припинити злочинну озброєну активність", - ідеться в ранковому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" російські найманці обстріляли наших захисників поблизу міста Попасна з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. А біля села Кримське підрозділи Об'єднаних сил зафіксували використання противником гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру і стрілецької зброї.

У районі відповідальності угруповання "Схід" противник обстріляв позиції ЗСУ біля Водяного з ручних протитанкових гранатометів і кулеметів великого калібру.

З початку поточної доби російські окупаційні війська активності не проявляли.

Нагадаємо, президент Франції Еммануель Макрон раніше заявив, що сподівається найближчим часом отримати згоду президента РФ Володимира Путіна на глобальне припинення вогню.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram