ГоловнаСуспільствоЖиття

У ЗСУ виявили п'ятий випадок коронавірусу

На ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебувають 118 осіб.

У ЗСУ виявили п'ятий випадок коронавірусу
Фото: EPA/UPG

На ранок 8 квітня у Збройних силах України зареєстровано п'ять випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, з них один летальний.

Про це повідомляє Командування Медичних сил ЗСУ у фейсбуці.

На ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебувають 118 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція в найближчі три доби - 19.

Новий випадок захворювання підтверджено у військовослужбовця Київського гарнізону. З 3 квітня він перебував на самоізоляції після контакту з хворим. Зараз стан здоров'я військовослужбовця задовільний. Він проходить лікування в домашніх умовах під наглядом медиків. Особи які з ним контактували, також перебувають на самоізоляції.

"Аналіз захворювань серед військових і цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється в час епізодичних зустрічей з близькими людьми (друзями і рідними), які не входять до кола осіб, з якими ви спілкуєтеся щодня або живете разом. Не наражайте себе і свою сім'ю на небезпеку зайвими контактами", - підкреслюється в повідомленні.

Нагадаємо, про перший випадок коронавірусу в Київському гарнізоні повідомили 2 квітня. Хворий перебував на самоізоляції з 23 березня.

Раніше COVID-19 також діагностували в лікарки Хмельницького військового госпіталю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram