ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві викрили великий підпільний покерний клуб

Із закладу вилучили ігрові фішки, які у грошовому еквіваленті дорівнюють майже 300 мільйонам гривень.

19 січня київські правоохоронці припинили діяльність великого підпільного покерного клубу. Вилучені ігрові фішки у грошовому еквіваленті дорівнюють майже 300 мільйонам гривень. Про це повідомив пресцентр Нацполіції.

Фото: npu.gov.ua
Фото: npu.gov.ua

На момент появи поліцейських у залі перебувало близько двох десятків гравців.

Правоохоронці вилучили 30 столів для гри в покер, майже 41 000 ігрових фішок на суму близько 300 мільйонів гривень та інше обладнання, яке використовували для функціонування підпільного клубу.

Крім того, в поліції нагадали, що впродовж 18 січня правоохоронці припинили роботу шести інтерактивних гральних клубів: два - в Харкові і чотири - в Дніпрі.

Фото: npu.gov.ua
Фото: npu.gov.ua

Нагадаємо, 10 січня повідомляли, що в Україні припинили діяльність 911 нелегальних ігрових закладів.

Кабмін своїм розпорядженням заборонив поширення грального бізнесу під виглядом державних лотерей. Зали з автоматами мали зачинитися з 16:00 20 грудня.

Згідно з результатами соціологічного дослідження, проведеного Інститутом Горшеніна в співпраці з представництвом Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні та Білорусі, думки українців розійшлися щодо легалізації грального бізнесу. 45,7% опитаних респондентів висловилися за легалізацію, 46,3% - проти.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram