ГоловнаСуспільствоВійна

Міністр оборони Загороднюк відвідав Луганську область і привітав військових із Різдвом

Міністр вручив бійцям грошові сертифікати й іменну вогнепальну зброю.

Міністр оборони Загороднюк відвідав Луганську область і привітав військових із Різдвом
Министр обороны Загороднюк посетил Луганскую
Фото: facebook.com/pressjfo.news

Міністр оборони України Андрій Загороднюк відвідав Луганську область і привітав українських захисників із Різдвом.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"Сьогодні, 7 січня, під час поїздки в район проведення операції Об'єднаних сил міністр оборони України Андрій Загороднюк привітав із Різдвом Христовим військовослужбовців, які виконують бойові завдання на Луганщині.

За сумлінне виконання службових обов'язків міністр нагородив бійців цінними подарунками та нагородами, вручив їм грошові сертифікати й іменну вогнепальну зброю", - йдеться в повідомленні.

"Ми робимо все для того, щоб повернути наші території, відновити територіальну цілісність України і встановити контроль над окупованою її частиною. І ми будемо це робити, поки існує наша держава. Саме зараз нам треба захищати країну, і ми робимо це завдяки вам", - сказав Загороднюк, звертаючись до військовослужбовців.

Також голова Міноборони відвідав військовослужбовців на передовій. Він особисто нагородив воїнів, які виконують завдання на бойових позиціях, оглянув місця несення служби і побутові умови проживання військових.

Нагадаємо, раніше Загороднюк заявив, що в Україні протягом усього 2020 року проходитиме трансформація збройних сил для приведення структури командування у відповідність до стандартів НАТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram