ГоловнаСуспільствоВійна

У зоні ООС на Донбасі загинув український військовий

Противник сім разів відкривав вогонь, зафіксовано снайперську активність.

У зоні ООС на Донбасі загинув український військовий
Фото: http://www.mobilmusic.ru

За добу 17 грудня в зоні Операції об'єднаних сил на Донбасі російські збройні формування сім разів відкривали вогонь, у тому числі з БМП, великокаліберних кулеметів і гранатометів. Також була зафіксована активність снайперів. У результаті обстрілу загинув один український військовий, повідомили в пресслужбі Міністерства оборони України.

Два обстріли відбулися неподалік Новолуганського (з гранатометів, великокаліберних кулеметів і іншої зброї), два - біля Кримського (з гранатометів, озброєння БМП, кулеметів і ін.), неподалік Травневого (з гранатометів, кулеметів і ін.).

Також противник обстріляв район Широкиного (зокрема з протитанкового гранатомета і кулемета), ще один обстріл стався неподалік Мар'їнки - снайперський і з ручного протитанкового гранатомета.

З початку доби 18 грудня станом на сьому ранку ворожі сили вогневої активності не проявляли.

Нагадаємо, міністр закордонних справ Вадим Пристайко висловив надію, що перемир'я в зоні бойових дій Луганської та Донецької областей буде встановлено 20-21 грудня.

Раніше в Парижі нормандська четвірка домовилася про обмін полоненими у форматі "всіх на всіх" до кінця року і розведення військ ще в трьох точках.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram