ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 40 хвилин прицільно обстрілювали Станицю Луганську

Окупанти зірвали розведення сил, заплановане на 16 червня.

Бойовики 40 хвилин прицільно обстрілювали Станицю Луганську
Фото: lg.vgorode.ua

Бойовики на Донбасі в суботу, 8 червня, зірвали домовленості з розведення сил і засобів поблизу Станиці Луганської, яке було заплановане на 16 червня. Про це повідомили в штабі Операції об'єднаних сил.

"З 20:55 по 21:35 суботи бойовики зі стрілецької зброї обстрілювали населений пункт Станиця Луганська. Обстріл вівся з напряму окупованого населеного пункту Миколаївка", - йдеться в повідомленні.

Військові підкреслюють, що розведення сил і засобів біля Станиці Луганської було сплановано на 16 червня.

"Зазначений факт в черговий раз демонструє небажання збройних формувань Російської Федерації і окупаційної адміністрації дотримуватися мінських домовленостей з розведення сил і засобів на вказаній ділянці місцевості", - вважають військові.

Згідно з домовленостями, розведення сил може бути здійснено тільки після дотримання режиму тиші і його фіксації спостерігачами СММ ОБСЄ протягом 7 днів.

"З огляду на вищевикладене, датою наступного розведення сил і засобів на ділянці №1 "Станиця Луганська" може бути 17 червня 2019 року, лише за умови збереження режиму тиші до зазначеного терміну", - підсумували в штабі ООС.

Нагадаємо, в суботу, 8 червня, на Донбасі сталося 22 обстріли.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram