ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві пройшла хода на захист сімейних цінностей

На акції з'явилися Турчинов і посол Польщі.

Фото: facebook.com/epifaniy

У неділю, 8 червня, у Києві відбулася хода під назвою "Родина - серце України" на захист сімейних цінностей, прав дітей і сімей.

Організатором акції, яку анонсували на прес-конференції в Інституті Горшеніна, виступила Всеукраїнська рада церков і релігійних організацій, до якої входять 17 християнських, мусульманських та іудейських громад.

У масштабній акції, яка пройшла центральними вулицями від пам'ятника Шевченку до Верховної Ради, взяли участь, окрім релігійних лідерів, також колишній секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов, посол Польщі Бартош Ціхоцький.

Фото: turchynov.com

Фото: twitter.com/B_Cichocki

Фото: turchynov.com

Фото: turchynov.com

Фото: turchynov.com

Фото: turchynov.com

Нагадаємо, 2018 року президент Петро Порошенко розглядав петицію про припинення пропаганди гомосексуалізму та захист традиційних сімейних цінностей.

Він заявив про неконституційність законодавчих ініціатив, спрямованих на обмеження конституційних прав громадян, у тому числі маршів рівності, прайдів, гей-парадів, фестивалів квір-культури, тематичних матеріалів у ЗМІ.

Водночас він повідомив, що звернувся до прем'єр-міністра з пропозицією доручити відповідним центральним органам виконавчої влади проаналізувати реалізацію державної сімейної політики і внести відповідні пропозиції щодо вирішення наявних проблем у цій сфері.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram