ГоловнаСуспільствоЖиття

Українські туристи другу добу не можуть вилетіти з італійського курорту

Через затримки авіарейсів Join Up скоротить кількість путівок у напрямку Одеса-Ріміні.

Українські туристи другу добу не можуть вилетіти з італійського курорту
Фото: joinup.ua

Українські туристи другу добу не можуть вилетіти з італійського міста Ріміні в Одесу через технічні причини в авіакомпанії YanAir. Також затримується рейс з Одеси, повідомляє туроператор Join Up.

Рейс з Ріміні до Одеси заплановано на 3 серпня. На час затримки туристам надано харчування та проживання в готелях на курортах Ріміні.

Через затримки авіарейсів Join Up скоротить кількість путівок у напрямку Одеса-Ріміні, щоб знизити навантаження на партнерські авіакомпанії.

У Join Up зазначили, що за скасованими турами всі туристи зможуть перебронювати напрямок, дату і час вильоту, а в разі відмови - можуть отримати 100% компенсацію.

Тим туристам, які не змогли вилетіти з Одеси, запропонували виліт з Києва на 8 серпня.

Нагадаємо, останнім часом українські туристи регулярно страждають через затримки авіарейсів. Зокрема, на початку липня майже тисяча українських туристів три доби не могли вилетіти з Тунісу. Після цього із ситуацією пообіцяв розібратися міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Тим часом туроператор JoinUp, клієнти якого найчастіше застрягали в аеропортах, зі свого боку пообіцяв зменшити частку перевезень "проблемних" авіакомпаній. У компанії заявили, що скоротять співпрацю з перевізниками Bravo Airways, Yanair, в графіках яких були багатогодинні збої, і звернуться до послуг SkyUp.

29 липня туроператор Join Up повідомляв, що 220 українських туристів не змогли вилетіти з Єгипту через те, що у літака пробилося колесо.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram