ГоловнаСвіт

Понад 200 українських туристів знову не змогли вилетіти з Єгипту

Люди чекали на літак більш ніж добу.

Понад 200 українських туристів знову не змогли вилетіти з Єгипту
Архивное фото
Фото: facebook.com/groups/govarta1

220 українських туристів не змогли вилетіти з Єгипту через те, що у літака пробилося колесо. Про це повідомила прес-секретар туроператора Join Up Катерина Резніченко, передає УП.

Туристи мали вилетіти з Хургади до Львова вранці 28 липня, але літак зміг забрати людей тільки через добу - близько 12:00 29 липня.

"Всі затримки рейсів пов'язані з певними причинами. У цьому випадку причиною стало те, що у літака пробилося колесо. Відповідно потрібен час, щоб його привезти з іншої країни", - сказала Резніченко.

За її словами, туристів вивезли з аеропорту і розселили по готелях.

"Їм надали харчування та проживання - все що необхідно згідно з правилами повітряних перевезень", - сказала представник туроператора.

Нагадаємо, останнім часом українські туристи регулярно страждають через затримки авіарейсів. Зокрема, на початку липня майже тисяча українських туристів три доби не могли вилетіти з Тунісу. Після цього із ситуацією пообіцяв розібратися міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Водночас туроператор JoinUp, клієнти якого найчастіше застрягали в аеропортах, своєю чергою пообіцяв зменшити частку перевезень "проблемних" авіакомпаній. У компанії заявили, що скоротять співпрацю з перевізниками Bravo Airways, Yanair, в графіках яких були багатогодинні збої, і звернуться до послуг SkyUp.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram