ГоловнаСвіт

У Білорусі перекинувся автобус "Київ-Таллінн" із пасажирами (оновлено)

Серйозних травм ніхто з пасажирів не отримав.

У Білорусі перекинувся автобус "Київ-Таллінн" із пасажирами (оновлено)
Фото: uvd.vitebsk.gov.by

Туристичний автобус міжнародного сполучення Київ-Таллінн потрапив у серйозну ДТП в Оршанському районі Білорусі.

Про це повідомляють на сайті Управління внутрішніх справ Вітебського облвиконкому.

Зазначають, що в автобусі перебували 53 людини - громадяни України, Молдови та Росії.

За попередньою інформацією, водій заснув за кермом і на 186-му км автодороги М8 біля села Свєточевка, наїхав на опору, після чого автобус перекинувся на бік в кювет за напрямком руху.

У лікарню доставлено 12 осіб. Вісьмох з них уже оглянули лікарі і відпустили. За словами медиків, серйозних травм в аварії ніхто з постраждалих не отримав і госпіталізації не потребує.

Фото: uvd.vitebsk.gov.by

Співробітники міліції і працівники МНС організували доставку пасажирів до готелю, їм надається необхідна допомога.

У найближчі години в Оршу приїде резервний автобус, на якому туристи продовжать поїздку в супроводі ДАІ. При вивченні тахографа було встановлено, що перезмінка водіїв мала відбутися о 5:00. Аварія сталася близько 4:30 2 серпня.

Оновлення. В аварії постраждали шестеро громадян України. Як повідомив офіційний представник департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Василь Кирилич, усі вони вже отримали необхідну медичну допомогу.

"Постраждалим у ДТП у Білорусі шістьом українцям було надано медичну допомогу і, з огляду на незначні травми, вони продовжили подорож", - повідомив Кирилич агентству "Інтерфакс-Україна".

Нагадаємо, в травні дитяча футбольна команда з України потрапила в смертельну ДТП у Білорусі. У результаті аварії одна дитина загинула, шестеро отримали важкі травми.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram