ГоловнаСвіт

Білий дім відреагував на заклик Трампа припинити "російське розслідування"

Трамп неодноразово заявляв про відсутність змови між його передвиборним штабом і Росією.

Білий дім відреагував на заклик Трампа припинити "російське розслідування"
Фото: EPA/UPG

Адресований главі міністерства юстиції США Джеффу Сешнсу заклик президента Трампа припинити "російське розслідування" представляє собою не розпорядження, а вираження думки президента.

Про це на брифінгу у середу заявила прес-секретар Білого дому Сара Сандерс. Вона наголосила, що президент хотів би, щоб розслідування було доведено до кінця, передає Голос Америки.

Водночас, зазначила прес-секретар Білого дому, абсолютно зрозуміло, що відчуває президент через розслідування. У зв'язку з цим вона нагадала, що президент Трамп неодноразово заявляв про відсутність змови між його передвиборним штабом і Росією.

Нагадаємо, що раніше в середу президент Трамп закликав генерального прокурора Джеффа Сешнса припинити федеральне кримінальне розслідування про змову між передвиборним штабом Трампа та Росією.

Також Трамп назвав "фальшивкою" суд над колишнім главою його передвиборного штабу Полом Манафортом, якого звинувачують у приховуванні мільйонів доларів, зароблених лобістською діяльністю в інтересах тодішнього президента України Віктора Януковича задовго до його роботи в передвиборчому штабі Трампа.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram