ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики в Горлівці обстріляли натовп підлітків, - Міноборони

Декілька цивільних отримали поранення.

Бойовики в Горлівці обстріляли натовп підлітків, - Міноборони
Фото: 0624.com.ua

В окупованій Горлівці (Донецька область) бойовики заради забави обстріляли натовп підлітків, у результаті обстрілу декілька людей отримали поранення. Про це сьогодні на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони Дмитро Гуцуляк.

За даними відомства, на окупованих Росією територіях почастішали випадки неправомірних дій бойовиків на адресу місцевих жителів. "У Горлівці російські військовослужбовці, розважаючись у громадському місці, обстріляли з автоматичної зброї групу молоді, і декілька підлітків отримали вогневі поранення", - повідомив Гуцуляк.

"Російське командування намагається приховати цей злочин, розслідування проводять представники так званої "військової комендатури". З метою виявлення учасників "конфлікту" російські прикордонники посилили режим перевірки на кордоні РФ і окупованих територій України", - сказав Гуцуляк.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні бойових дій на Донбасі поранені п'ятеро українських військових, ще одна людина зникла безвісти. Крім того, спостерігачі ОБСЄ зафіксували в бойовиків за межами лінії розмежування і відведення озброєння установку "Град".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram