ГоловнаСуспільствоЖиття

Апеляційний суд підтвердив довічне ув'язнення для серійного вбивці жінок у Києві

Тіла жертв так і не вдалося ідентифікувати.

Апеляційний суд підтвердив довічне ув'язнення для серійного вбивці жінок у Києві
Архивное фото
Фото: МК

Апеляційний суд Києва залишив без змін вирок суду у вигляді довічного ув'язнення для серійного вбивці жінок.

Про це повідомив спікер Генеральної прокуратури Андрій Лисенко в Фейсбуці.

Встановлено, що зловмисник у травні 2016 року перебував у лісопарковій зоні біля Бортницької станції аерації на вул. Колекторній, де розпивав спиртні напої в компанії жінки. Після цього він учинив умисне вбивство, потім закопав її тіло і зник з місця події.

У серпні того ж року за схожих обставин він убив ще двох жінок на території Дарницького району Києва. Тіло однієї жінки він спалив, а другої - замаскував гілками.

Експертам так і не вдалося ідентифікувати тіла загиблих, але було встановлено їхній приблизний вік - від 30 до 40 років.

У цьому ж місяці зловмисник напав на четверту жінку. Їй вдалося вижити, незважаючи на численні ножові поранення. Після цього вбивцю було затримано.

"Вироком Дарницького районного суду чоловіка визнано винуватим у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 115, п. 13 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 121 КК України і засуджено до довічного позбавлення волі. Не погоджуючись з прийнятим рішенням, захисник обвинуваченого подав апеляційну скаргу. Колегія суддів Апеляційного суду залишила скаргу захисту без задоволення, а вирок - без змін", - додав Лисенко.

Нагадаємо, злочинця затримали в Києві в 2016 році.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram