ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція затримала серійного вбивцю в Києві

Чоловік зізнався у вбивстві трьох і пораненні однієї жінки.

Поліція затримала серійного вбивцю в Києві
Фото: Пресс-служба полиции

Поліція затримала в Києві чоловіка, підозрюваного у вбивстві трьох і пораненні однієї жінки.

Про це повідомляють на сайті Головного управління Нацполіції в Києві.

"Про здійснення трьох тяжких злочинів правоохоронцям стало відомо під час допиту людини, яку затримали після скоєння нападу на 20-річну дівчину. Наразі потерпіла з ножовими пораненнями перебуває в лікарні, а підозрюваний співпрацює зі слідством", - повідомили в поліції.

Відзначають, що близько 1-ї години ночі 26 серпня черговий Святошинського управління поліції отримав повідомлення про те, що біля станції метро "Академмістечко" чоловік завдав мешканці Київської області ножового поранення. Приїхавши на місце, поліцейські встановили, що в потерпілої під час спілкування з малознайомим чоловіком виник конфлікт, і він ударив її ножем у живіт.

Під час відпрацювання інформації та місця події патрульні затримали чоловіка, який зізнався у скоєнні цього злочину. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження). Пізніше затриманий зізнався у скоєнні трьох тяжких злочинів на території Дарницького району, а потім вказав місця їх здійснення.

За його словами, в квітні біля станції аерації під час конфлікту він завдав ножових поранень знайомій, яка від отриманих травм померла, а потім він закопав її труп. Другий злочин було скоєно на початку червня в районі Бориспільського шосе, де молодий чоловік аналогічно вбив бездомну жінку, а тіло накрив гілками від дерев. Третє вбивство сталося на вулиці Колекторній. Підозрюваний повідомив, що після статевого акту зі знайомою задушив її, а тіло підпалив.

Для перевірки зазначеної інформації за вказаними адресами виїхала слідчо-оперативна група, яка виявила тіла жінок з ознаками насильницької смерті.

Слідчі Дарницького управління поліції відкрили три кримінальні провадження за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу.

Підозрюваний - чоловік 1983 року народження, не має постійного місця проживання та роботи. У минулому притягувався до кримінальної відповідальності за вбивство родички. Зараз його затримано, вирішують питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, в Тернопільській області чоловік застрелив із рушниці свою дружину та двох поліцейських, які приїхали за викликом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram