ГоловнаСуспільствоПодії

У США затримали ще одного підозрюваного в убивстві журналіста Сергієнка

МЗС і Генпрокуратура ведуть переговори про екстрадицію Іносова в Україну.

У США затримали ще одного підозрюваного в убивстві журналіста Сергієнка
Андрей Иносов
Фото: svoboda.org.ua

У вівторок, 6 березня, стало відомо про затримання в США ще одного підозрюваного в організації викрадення журналіста Василя Сергієнка, Андрія Іносова, який найдовше з підозрюваних перебував у розшуку.

Про це повідомляють на сайті ВО "Свобода".

Іносов - професійний боєць ММА (бої без правил, змішані бойові мистецтва) з Києва, як і інші четверо підозрюваних (Воронков, Завражін, Горбенко, Недібалюк), він тісно спілкувався з імовірним організатором убивства Вадимом Мельником і нардепом Геннадієм Бобовим.

Раніше інтернет-видання "Дзвін" повідомило, що Іносов на турнірах зі змішаних єдиноборств представляв Україну разом з іншим спортсменом, прихильником "Партії регіонів", Володимиром Поповиченком, який під час мітингу в 2013 році в Черкасах жорстоко побив київського адвоката Віктора Смалія. Його партнер Іносов викрав і допоміг убити корсунського журналіста Сергієнка, який, за інформацією друзів, планував передати Смалію документи про земельні афери нардепа Бобова.

У цей час МЗС і Генпрокуратура ведуть переговори з США про екстрадицію Іносова в Україну.

Нагадаємо, 4 квітня 2014 року в Корсунь-Шевченківському Черкаської області зловмисники викрали Василя Сергієнка і потім його вбили, а тіло сховали в лісі. Обласна організація партії "Свободи" заявляла, що Сергієнко отримував погрози "за викривальні статті про таємні сторони бізнесу місцевого олігарха Бобова". Бобов - діючий нардеп, член групи "Партія "Відродження".

У квітні минулого року голова МВС Арсен Аваков повідомив про затримання четвертого підозрюваного в убивстві журналіста.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram