ГоловнаСуспільствоЖиття

10 березня розпочнеться відбір військових ветеранів на "Ігри Нескорених"

Відбір пройде у Львові, Одесі та Києві.

10 березня розпочнеться відбір військових ветеранів на "Ігри Нескорених"
Фото: EPA/UPG

Спортивні тестування на "Ігри Нескорених"-2018 розпочнуться 10 березня у Львові, а потім пройдуть в Одесі та Києві. Про це сказав на брифінгу прес-секретар міністерства оборони України з питань АТО Максим Праута, передає УНН.

"В Україні розпочато спортивні тестування кандидатів для участі в "Іграх Нескорених" 2018 року. Цього року 15 учасників нашої збірної вдруге візьмуть участь у міжнародних змаганнях, які відбудуться в австралійському місті Сідней... Спортивні тестування проходитимуть у три етапи: 10 березня - у Львові, 17 березня - в Одесі та 24 березня - в Києві", - зазначив представник Міноборони.

Кандидати змагатимуться в шести спортивних дисциплінах: паверліфтинг, плавання, заняття спортом, біг і штовхання ядра, веслування на тренажерах, стрільба з лука та велоспорт на шосе.

Збір заявок від кандидатів завершився 28 лютого. Всього подано 355 заявок, що майже вдвічі перевищує показник минулого року.

"Ігри Нескорених" є міжнародними спортивними змаганнями серед військовослужбовців-ветеранів, які отримали травми, поранення або захворювання під час виконання службового обов'язку.

Нагадаємо, збірна України здобула 14 медалей на "Іграх Нескорених" у Торонто в 2017 році.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram