ГоловнаСуспільствоПодії

Суд заарештував мешканку Костянтинівки за вбивство знайомого, який схиляв її до сексу

Підозрюваній закидають ст. 115 Кримінального кодексу - умисне вбивство.

Суд заарештував мешканку Костянтинівки за вбивство знайомого, який схиляв її до сексу
Архив
Фото: zt.npu.gov.ua

Суд Костянтинівки заарештував жінку, яка завдала смертельного ножового поранення своєму знайомому чоловікові, який схиляв її до сексу.

Про це повідомила прокуратура Донецької області у Фейсбуці.

"Суд задовольнив клопотання Костянтинівської місцевої прокуратури та обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою жінці, яку підозрюють в умисному вбивстві чоловіка", - йдеться в повідомленні.

Встановлено, що 28 лютого 32-річна жінка вживала алкоголь в компанії своїх знайомих, у яких разом з двома малолітніми дітьми тимчасово винаймала житло. Під час застілля 35-річний господар квартири намагався схилити гостю до статевих стосунків проти її волі. Коли жінці, яка вже перебувала у стані сильного алкогольного сп'яніння, не вистачило слів для відмови, вона схопила кухонний ніж. Від отриманих двох ножових поранень в грудну клітку з пошкодженням легенів чоловік помер на місці.

"Жінці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. До завершення розслідування вона перебуватиме за ґратами", - повідомили в прокуратурі.

Нагадаємо, раніше житель Покровська з помсти застрелив чоловіка і здався поліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram