ГоловнаСуспільствоПодії

Житель Покровська з помсти застрелив чоловіка і здався поліції

У вересні минулого року загиблий брав участь у нападі на батька стрільця.

Житель Покровська з помсти застрелив чоловіка і здався поліції
Фото: police.dn.ua

У неділю ввечері в Покровську на стоянці в житловому секторі виявили автомобіль, в якому був труп чоловіка з вогнепальним пораненням.

Про це повідомляють на сайті поліції Донецької області.

Через декілька годин після виявлення автомобіля "стрілець" сам прийшов у поліцію і добровільно здався. Як з'ясувалося, приводом для жорстокої розправи послужила сімейна помста.

У вересні минулого року в приватному секторі Покровська четверо людей відкрили стрілянину у дворі приватного житлового будинку. Господар будинку отримав наскрізне вогнепальне поранення черевної порожнини. Через 10 днів зловмисників затримані в орендованій квартирі в Дніпрі.

"І потерпілі, і підозрювані були знайомі, а тому син пораненого вирішив помститися і кілька місяців ретельно планував місце і час для відповідного кроку. Вбитого він вважав не менш причетним до батьківського поранення, ніж затриманих раніше", - повідомили в поліції.

Узявши з собою помпову рушницю, 25-річний зловмисник вирушив на зустріч до жертви. Чоловік саме сидів у салоні свого автомобіля. Випустивши кілька куль у бік водія, нападник утік.

Фото: police.dn.ua

Фото: police.dn.ua

У місті було введено оперативний план-перехоплення, згідно з яким перекрили всі в'їзди-виїзди, орієнтування на автомобіль, яким, імовірно, пересувався розшукуваний, отримали піші та авто- патрулі, групи реагування патрульної поліції. Однак через декілька годин зловмисник сам прийшов до поліцейського відділку. При собі він мав зброю, з якої було вбито загиблого.

Події кваліфіковано за ст. 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство).

Нагадаємо, у Львові чоловік відкрив стрілянину в під'їзді і сховався в шафі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram