ГоловнаСуспільствоПодії

"Київавтодор": шматки бетону під Повітрофлотським мостом з'явилися в результаті планових робіт

Ремонтники сколюють бетон у рамках превентивних робіт.

У соціальних мережах вранці 5 лютого з'явилися фотографії шматків бетону під Повітрофлотським шляхопроводом над проспектом Перемоги. Комунальна корпорація "Київавтодор" стверджує, що нічого страшного не сталося.

Фото: facebook.com/poduvod

"Упродовж останніх 3 діб у нічний період фахівцями спеціалізованого комунального підприємства по ремонту і утриманню мостів «Київавтошляхміст» на Повітрофлотському шляхопроводі виконувались роботи по превентивному сколюванню бетону на елементах шляхопроводу. На фото, що тиражуються у засобах масової інформації, зображено зняті робітниками частки бетону", - заявила прес-служба "Київавтодору".

Ці роботи планові, вони триватимуть ще кілька ночей.

Фото: facebook.com/kievavtodor

Нагадаємо, що останнім часом київським мостам і шляхопроводам у суспільстві приділяється особлива увага у зв'язку з тим, що рік тому в столиці частково обвалився шляхопровід біля станції метро "Шулявська". Влада пояснила, що сталося через втому матеріалів.

Два тижні тому вантажний автомобіль зачепив тимчасову металеву конструкцію, встановлену для ремонту київського шляхопроводу на перетині проспекту Комарова і бульвару Вацлава Гавела (колишній Лепсе). Тоді теж у соціальних мережах з'явилася інформація, що шляхопровід частково обвалився, але дорожники спростували це.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram