ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві вулична сварка закінчилася стріляниною

На місці події працює слідчо-оперативна група поліції.

У Києві вулична сварка закінчилася стріляниною
Фото: radio.vesti.ru

У Дарницькому районі Києва на вулиці Княжий Затон бійка через зауваження переросла в перестрілку.

Про це повідомляє "Київ Оперативний" у Фейсбуці.

"Автомобіль BMW виїжджає з двору. В авто двоє. Невідомому чоловікові не сподобалося, як вони їхали, і він ударив ногою по машині. Хлопці, які були в авто, зробили зауваження. Потім словесна перепалка, потім бійка, а через секунд 20-30 пролунали звуки пострілів (з обох сторін). Потім, ударившись об авто, поранений чоловік зник в одному з під'їздів", - йдеться в повідомленні.

На місці події працює слідчо-оперативна група поліції.

У столичній поліції уточнили, що поранення з травматичної зброї отримали двоє людей - батько із сином. Зловмисники з місця події втекли.

"Інцидент стався близько півночі. Конфлікт між чоловіками стався на виїзді з двору. Троє невідомих підійшли до батька із сином, почали чіплятися і ногами бити по автомобілю. Зав'язалася бійка, під час якої один із зловмисників зробив кілька пострілів. Після цього злочинці з місця події втекли. Постраждалим, у яких поранення ніг і у старшого чоловіка - у живіт, надали медичну допомогу без госпіталізації", - повідомили в поліції.

На місці події вилучили стріляні гільзи. Відкрито кримінальну справу за ч.4 ст.296 (хуліганство).

Нагадаємо, раніше на вулиці Табірній поблизу станції метро "Берестейська" в Києві сталася стрілянина. У результаті двоє чоловіків отримали вогнепальні поранення, один з них помер. За словами голови столичної поліції Андрія Крищенка, основна причина перестрілки - конфлікт між двома приватними охоронними структурами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram