ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві біля будівлі Святошинського суду сталася стрілянина

Двоє постраждалих від написання заяви відмовилися, а третього госпіталізували з пораненням "п'ятої точки".

У Києві біля будівлі Святошинського суду сталася стрілянина
Фото: facebook.com/KyivOperativ

У Києві біля будівлі Святошинського районного суду на вулиці Жилянській сталася стрілянина.

Про це повідомляє "Київ оперативний" у Фейсбуці.

"Біля Святошинського суду, за адресою Жилянська, 142, сталася ще одна стрілянина. Попередньо, стався конфлікт, внаслідок якого поранення отримали троє осіб. Двоє від написання заяви відмовились, а от третього із вогнепальним пораненням "п'ятої точки" було госпіталізовано", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що стрілянина сталася під час судового засідання щодо нелегальної діяльності однієї з транспортних компаній.

Причини й обставини інциденту з'ясовують правоохоронці. На місці працюють лікарі, патрульні та слідчо-оперативна група.

Як повідомили в прес-службі столичної поліції, в Києві введено план "перехоплення": розшукується автомобіль "Хюндай Акцент" або "Опель" сірого кольору, який, імовірно, причетний до скоєння злочину.

"О 13:50 надійшла інформація, що біля судової установи сталася стрілянина і є потерпілий. На місце події виїхали наряди патрульних і слідчо-оперативна група територіального управління поліції. Встановлюються всі обставини правопорушення. Поліція спілкується зі свідками і очевидцями", - повідомили правоохоронці.

Відомості зареєстровано в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Шевченківського управління поліції. Вирішується питання про внесення події до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, раніше поблизу станції метро "Берестейська" в Києві сталася стрілянина. У результаті двоє чоловіків отримали вогнепальні поранення, один з них помер.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram