ГоловнаСуспільствоЖиття

Власника львівських маршруток спіймали п'яним за кермом

Суд може оштрафувати його на 10200 грн і позбавити права керувати автомобілем на 1 рік.

Власника львівських маршруток спіймали п'яним за кермом
Фото: facebook.com/artem.shevchenko.9

Патрульні Львова впіймали п'яним за кермом автомобіля Audi A6 одного з власників компанії "Фіакр-Львів", що працює на ринку автобусних перевезень.

Про це повідомляє ZAXID.NET.

За словами правоохоронців, патрульні в ніч на суботу отримали інформацію, що водій автомобіля Audi A6 може перебувати в нетверезому стані. Автомобіль затримали в Сокільниках приблизно о 01:00 27 січня, а у водія були помітні ознаки алкогольного сп'яніння. При цьому від огляду на стан сп'яніння чоловік відмовився.

Патрульні склали на порушника адмінпрокол. Суд може оштрафувати його на 10200 грн і позбавити права керувати транспортними засобами строком на 1 рік.

Як розповів Маркіян Кравченко, засновник громадської організації "Пітбуль", яка допомагає виявляти нетверезих водіїв, про те, що Роман Левик (власник "Фіакр-Львів") сів нетверезим за кермо, патрульних повідомив активіст їхньої організації. Він побачив, як Левик виходив із ресторану і сідав в автомобіль з ознаками сп'яніння.

Коментар самого Левик отримати не вдалося. Зазначимо, що "Фіакр-Львів" є однією з п'яти компаній, що забезпечують пасажирські перевезення у Львові, обслуговуючи автобусні маршрути №№13, 17, 18, 22, 24, 30, 34, 39, 41, 43.

Нагадаємо, у 2016 році Верховна Рада втричі підвищила штрафи за водіння у п'яному вигляді. Також МВС пропонує посилити покарання за порушення ПДР у п'яному вигляді.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram