ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція пояснила причину бійки біля цирку у Львові

В учасників акції проти використання тварин у виставах вилучили газові балончики, ножі, молотки й металеву арматуру.

У Головному управлінні Національної поліції у Львівській області пояснили причину сутичок у ході акції проти використання тварин у виставах.

Як повідомляє відділ комунікації обласної поліції, в учасників акції біля Львівського цирку поліцейські вилучили газові балончики, ножі, молотки й металеву арматуру.  

Фото: ГУ Національної поліції у Львівській області

За даними поліції, участь в акції взяли близько тридцяти людей.

"Попри те, що захід було оголошено організаторами як мирний, правоохоронці помітили, що в одного учасника з рюкзака стирчить металева арматура.

На прохання поліцейських пояснити для чого він приніс цей предмет на мирну акцію, чоловік почав поводитися агресивно, нецензурно висловлювався, намагався втекти", - йдеться в повідомленні. 

Фото: ГУ Національної поліції у Львівській області

У цей час інші учасники акції стали викидати на землю різні предмети. Під час поверхового огляду правоохоронці виявили в них газові та перцеві балончики, ножі, молотки, металеву арматуру й інші предмети, які можуть бути використані для завдання тілесних ушкоджень. Співробітники поліції вилучили їх та скерували на експертизу. 

Фото: ГУ Національної поліції у Львівській області

"Учасники акції запрошені до Галицького відділу поліції. Нині поліцейські встановлюють їх особи та обставини події", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, вчора біля цирку в Києві протестували проти використання тварин у виставах.      

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram