ГоловнаСуспільствоЖиття

У Львові затримали п'яних волинських поліцейських, які були у відрядженні

Триває службове розслідування.

У Львові затримали п'яних волинських поліцейських, які були у відрядженні
архив
Фото: mvs.gov.ua

Увечері 27 грудня патрульні Львова зупинили службову машину поліції з волинськими номерами, водій якої був у нетверезому стані.

Про це повідомила прес-секретар патрульної поліції Львова Катерина Рибій, передає ZAXID.NET.

Службову машину поліції, яка тривалий час стояла припаркована в центрі міста, помітили місцеві жителі. Через деякий час, за їхніми словами, до автомобіля підійшла нетвереза компанія. Небайдужі громадяни викликали патрульних.

"Патрульні зупинили цей транспортний засіб. У водія виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Він у присутності свідків пройшов огляд на пристрої Драгер. Результат - 0,69 проміле. Склали протокол за керування в нетверезому стані", - розповіла Рибій.

У прес-службі Нацполіції Волинської області підтвердили, що інцидент стався з двома їхніми співробітниками, які були у відрядженні. За цим фактом проводять службове розслідування.

"За результатами розслідування буде прийнято відповідні рішення, починаючи від дисциплінарних стягнень і закінчуючи звільненням. Найімовірніше, водія транспортного службового засобу, який був нетверезим за кермом, буде звільнено", - розповів представник місцевої поліції Віктор Гомоль.

Нагадаємо, у Львові п'яний водій заснув під час оформлення протоколу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram