ГоловнаСуспільствоПодії

Біля грального клубу в Києві застрелили чоловіка (оновлено)

Ще одну людину поранено.

Біля грального клубу в Києві застрелили чоловіка (оновлено)
Архив
Фото: dpchas.com.ua

На вулиці Табірній поблизу станції метро "Берестейська" в Києві близько полудня сталася стрілянина. У результаті двоє чоловіків отримали вогнепальні поранення, один із них помер.

Про це повідомляє поліція Києва.

Встановлюють усі обставини події, особовий склад орієнтовано на розшук осіб, причетних до вбивства і поранення чоловіків.

Оновлення 13:01. Видання dtp.kiev.ua веде стрим з місця стрілянини. На відео видно, що вона сталася біля грального клубу.

Оновлення 13:35. Голова столичної поліції Андрій Крищенко повідомив журналістів на місці злочину, що стрілянина сталася через корпоративний конфлікт.

"Є два рішення суду, які двом різним власникам дають право власності. Була одна приватна охоронна структура, приїхала друга. Стався конфлікт. Поліцію не викликали, поки не сталася стрілянина і не загинув чоловік", - сказав він.

Убитому було 34 роки. За попередніми даними, його застрелили з травматичного пістолета.

Другого потерпілого доставили в лікарню, його життю загрози немає.

Оновлення 15:50. Поліція затримала чоловіка 1989 року народження, підозрюваного в убивстві. Затриманий родом з Вінницької області, раніше був судимий за крадіжку. Зараз працював охоронцем.

Про це повідомив Крищенко в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Кілька хвилин тому особу, яка стріляла і здійснила вбивство, було затримано працівниками карного розшуку поліції Києва.

У нього вилучено зброю", - повідомив він.

На думку Крищенка, основна причина перестрілки - конфлікт між двома приватними охоронними структурами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram