ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд продовжив арешт підозрюваного в убивстві Ноздровської на два місяці

Россошанському загрожує до 15 років в'язниці.

Суд продовжив арешт підозрюваного в убивстві Ноздровської на два місяці
Юрий Россошанский
Фото: Сергей Нужненко

Суд продовжив запобіжний захід у вигляді утримання під вартою Юрію Россошанському, підозрюваному в убивстві правозахисниці Ірини Ноздровської.

Про це повідомляють на сайті прокуратури Київської області.

Зазначають, що місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

"Незважаючи на спробу захисту підозрюваного змінити останньому запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт, за клопотанням прокуратури підозрюваному продовжено запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 2 місяці", - йдеться в повідомленні.

Досудове розслідування триває.

Россошанському загрожує до 15 років в'язниці.

Нагадаємо, 1 січня у Вишгородському районі знайшли тіло 38-річної Ірини Ноздровської, яка зникла 29 грудня. Експертиза засвідчила, що жінка померла від численних колото-різаних поранень.

Поліція затримала підозрюваного в убивстві Юрія Россошанського - батька Дмитра Россошанського, який два роки тому насмерть збив сестру Ноздровської Світлану. 8 січня йому вручили підозру за ч 1. ст 115 КК (умисне вбивство), а 9 січня відправили в СІЗО. На тілі Ноздровської також знайшли сліди ДНК Россошанського.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram