ГоловнаПолітика

Поліція покаже оперативне відео у справі про вбивство Ноздровської

До нього увійдуть ексклюзивні кадри про останній день життя юристки.

Національна поліція вирішила показати оперативне відео у справі про вбивство юристки Ірини Ноздровської. В анонсі телепередачі "Поліцейська хвиля", яка виходить на каналі "Еспрессо", йдеться, що сьогодні ввечері покажуть ексклюзивні кадри про останній день життя Ноздровської.

Нагадаємо, вбивство Ноздровської відбулося напередодні Нового року і набуло широкого розголосу, оскільки вона брала участь у гучному судовому процесі. Упродовж тривалого часу Ноздровська домагалася обвинувального вироку для Дмитра Россошанського, який у 2015 році збив насмерть її сестру Світлану. Россошанський є племінником колишнього голови Вишгородського районного суду.

У червні 2017 року Россошанського засудили до семи років позбавлення волі. 27 грудня 2017 року апеляційний суд відправив справу до першої інстанції і продовжив обвинуваченому арешт на 60 діб. Під час засідання суду батько обвинуваченого, Юрій Россошанський, прямо погрожував Ірині. Через два дні вона зникла, а 1 січня її тіло знайшли в струмку біля села Демидів.

Саме Юрія Россошанського і затримали за підозрою в убивстві Ноздровської. 8 січня йому вручили підозру за ч 1. ст 115 КК (умисне вбивство), а 9 січня відправили в СІЗО на два місяці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram