ГоловнаПолітика

Грузинський канал наполягає на справжності "звернення" Порошенка до ФСБ

У розпорядженні "Руставі-2" є не оригінал "заяви" Порошенка, а фотокопія "документа".

Грузинський канал наполягає на справжності "звернення" Порошенка до ФСБ
Фото: EPA/UPG

Керівник інформаційної служби грузинської телекомпанії "Руставі-2" Нодар Меладзе заявив, що не сумнівається в автентичності "документа", нібито написаного Петром Порошенком, передає  Радіо Свобода.

Меладзе сказав, що фото заяви Порошенка до ФСБ про відмову "мати щось спільне з антиросійською діяльністю" грузинській телекомпанії надало "конфіденційне джерело".

"Ми не зобов'язані називати джерело, яке надало нам цю інформацію та документацію", - зазначив Меладзе.

Керівник інформаційної служби уточнив, що в розпорядженні "Руставі-2" є не оригінал "заяви" Порошенка, а фотокопія документа.

Прес-служба президента України Петра Порошенка вночі проти 14 січня спростувала поширену через засоби масової інформації в Грузії його нібито "заяву до Федеральної служби безпеки Росії" та закликала медіа, які поширили це, вибачитися.

13 січня грузинський телеканал "Руставі-2" опублікував матеріали, які називає "зверненням" Петра Порошенка до ФСБ Росії, що датоване лютим 2007 року. У них Порошенко нібито обіцяє не діяти "проти інтересів Росії".

3 лютого 2007 року на той час народного депутата Порошенка не впустили на територію РФ. Російське МЗС заявило тоді, що заборона на в'їзд - відповідь на "недружню акцію української сторони".    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram