ГоловнаСуспільствоЖиття

Переможниця розіграшу від DIM group підписала документи на квартиру Новости компаний

До розіграшу квартири міг долучитися кожен, хто придбав вхідні квитки на локації "Зимової країни на ВДНГ".

Переможниця розіграшу від DIM group підписала документи на квартиру
Победительница розыгрыша Оксана Левчина и управляющий партнер DIM group Александр Насиковский
Фото: segodnya.ua

Як відомо, девелопер DIM group розіграв квартиру в рамках "Зимової країни на ВДНГ". На сцені "Запальної масляної" 17 лютого 2018 року девелопер провів фінал розіграшу квартири в житловому комплексі "Метрополіс", що на Теремках, пише "Сегодня"

Згідно з умовами акції, до розіграшу квартири міг долучитися кожен, хто придбав вхідні квитки на локації "Зимової країни на ВДНГ" і реєстрував їх унікальні коди на сайті vdng.ua. Охочих виграти квартиру було понад дві тисячі.

Переможця визначили за допомогою генератора випадкових чисел - сервісу random.org. Власницею квартири в унікальному житловому комплексі на вулиці Академіка Заболотного, 1 стала студентка Оксана Левчина. У п'ятницю Оксана підписала договір і стала повноправною власницею однокімнатної квартири площею 40,7 кв. м популярного європейського планування з просторою кухнею-вітальнею.

Для переможниці виграш став дуже приємною несподіванкою.

"Дуже несподіваний і приємний подарунок! Взагалі я сподівалася на удачу, але це фантастика якась, - розповіла щаслива володарка квартири. - Я вже побувала на будівництві й у відділі продажу ЖК "Метрополіс", оскільки дуже хотіла побачити квартиру. Мені все сподобалося. Тепер буду з нетерпінням чекати на завершення будівництва. Велике спасибі DIM group за такий чесний конкурс!" - захоплюється Оксана.

Олександр Насіковський, керуючий партнер DIM group особисто привітав Оксану з виграшем.

"Ми подарували можливість стати володарем житла в новобудові класу комфорт плюс, у столичному районі зі сформованою інфраструктурою. Поряд з нашим житловим комплексом - станція метро "Теремки", неподалік від нього ТРЦ, школи, спортивні секції, магазини, салони краси, аптеки та перукарні. В рамках проекту буде розбито парк площею 2 гектари. Сама назва проекту вказує на його масштабність і наявність усієї необхідної інфраструктури для життя на території новобудови. Це справжнє "місто в місті" на території столичного району", - розповідає Олександр Насіковський.

"Буквально за секунду життя цієї дівчини круто змінилося на краще! І це станеться з усіма, хто вирішить оселитися в житлових комплексах DIM group!" - з посмішкою зазначає Олександр.

DIM group - девелоперсько-будівельний холдинг повного циклу, успішно реалізував кілька житлових комплексів у передмісті столиці. У 2017 році ввів в експлуатацію першу чергу ЖК "Автограф", у 2018 році заплановано введення в експлуатацію двох будинків другої черги ЖК "Автограф" та РК "А52" в Києві. 2 жовтня 2017 року DIM group почав будівництво наймасштабнішого проекту - ЖК "Метрополіс" з парком площщею 2 га.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram