ГоловнаСуспільствоПодії

Синові заступника міністра освіти оголосили підозру в пограбуванні

У кур'єра інтернет-магазину намагалися відібрати Iphone 8+.

Синові заступника міністра освіти оголосили підозру в пограбуванні
Фото: news.vdv-s.ru

Прокуратура Києва 3 березня повідомила про підозру синові першого заступника міністра освіти і науки Володимира Ковтунця Михайлу в розбійному нападі.

Йому інкриміновано частину 2 статті 187 (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу, повідомили Українським Новинам у прокуратурі.

Готується клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Видання INSIDER подає подробиці пограбування. Студент академії СБУ Михайло Ковтунець разом з двома спільниками замовили в інтернет-магазині доставку мобільного телефону Iphone 8+. Дочекавшись кур'єра, вони, погрожуючи пістолетом, спробували забрати телефон, але кур'єр зумів вирватися і втекти разом із товаром. Потерпілий звернувся в поліцію і впізнав Ковтунця як того, хто погрожував йому пістолетом.

Володимир Ковтунець обіймає посаду першого заступника міністра освіти і науки з 22 липня 2016 року. Був народним депутатом України 2-го скликання. Кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри інформаційних технологій та математики Національної академії управління, експерт проекту "Вибори і політичні процеси" USAID.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram