ГоловнаСуспільствоВійна

Військовий загинув, троє поранені з початку доби на Донбасі

ЗСУ другий день зазнають значних втрат.

Військовий загинув, троє поранені з початку доби на Донбасі
Фото: Макс Левин

З півночі російсько-окупаційні війська вісім разів обстріляли позиції Збройних сил України на Донбасі. В результаті загинув один військовий, ще троє отримали поранення.

На Луганському напрямку ворог з 120-ти і 82-мм мінометів, озброєння БМП, зенітної установки і гранатометів неодноразово вів вогонь по позиціях в районі Троїцького. З мінометів, гранатометів і стрілецької зброї загарбники обстрілювали опорні пункти біля Кримського. Поблизу Катеринівки окупанти стріляли з гранатометів, повідомляє штаб АТО.

На Донецькому напрямку по позиціях сил АТО поблизу Пісків противник застосував 82-мм міномети, озброєння БМП і великокаліберні кулемети. Також з мінометів калібру 120-мм окупанти вели вогонь по укріпленнях біля Ломакіного.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики 12 разів прицільно обстріляли позиції військових на Донбасі. В результаті обстрілу загинув один боєць, один отримав поранення, ще один - бойову травму. Крім того, під час виконання бойового завдання, в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої були поранені двоє українських військовослужбовців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram