ГоловнаСуспільствоПодії

У Чернігівській області обстріляли і пограбували фуру

У водія відібрали портативний сейф з грошима.

У Чернігівській області обстріляли і пограбували фуру

Увечері 1 листопада на автодорозі Київ - Чернігів у Козелецькому районі Чернігівської області невідомі в масках пограбували водія фури.

Як повідомляють на сайті обласної поліції, вантажний автомобіль, в якому був водій і два пасажири, повертався з вантажем господарських товарів у Чернігів. Близько 22-ї години, як тільки автомобіль в'їхав на територію Чернігівської області, у фури пробилося колесо. Водій зупинив машину для ремонту.

"У цей час поряд з аварійною вантажівкою загальмував попутний легковик. З нього вибігли четверо молодих людей у масках і з пістолетом. Для залякування вони зробили кілька пострілів по кабіні транспортного засобу постраждалих (попередньо з травматичної зброї). Після цього нападники змусили подорожніх вийти з машини і почали вимагати гроші. Отримавши портативний сейф з грошима і відібравши мобільні телефони в усіх постраждалих, зловмисники зникли з місця події на своєму автомобілі", - сказано в повідомленні.

Поліція ввела в дію план "Перехоплення". Порушено кримінальне провадження за ч. 2 статті 187 Кримінального кодексу України ("розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб"), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram