ГоловнаСуспільствоЖиття

Квартира в Києві і передмісті: де купувати?

Житло столиці сумно славиться своїми високими цінами. Безумовно, найбільш сучасні, міцні і якісні споруди в своїй більшості сконцентровані саме в Києві. Однак іноді співвідношення вартості і житлових якостей настільки нерівноцінне, що необхідно розширювати коло пошуку.

Останні тенденції демонструють підвищений інтерес покупців до передмістя столиці - київської області. Деякі міста і селища під Києвом забудовані житловими комплексами настільки, що повноправно можуть називатися новими столицями. Наприклад, одним з населених пунктів передмістя Києва, що перебувають у активному розвитку, є село Крюковщина, розташоване у Києво-Святошинському районі. Саме у цій мальовничій місцевості знаходиться новий житловий комплекс «Оранж Парк». Сучасні умови проживання і спокій заміського життя - ось дві головні переваги комплексу.

ЖК «Оранж Парк»

Масштабний креативний проект із закритою територією - це осередок затишку в передмісті столиці. Тут розвинена інфраструктура об'єднується в один ансамбль із мальовничими природними краєвидами і міцними будівлями. Житловий комплекс «Оранж Парк» побудований з думкою про мешканців: тут передбачені всі умови, необхідні для повноцінного комфортного проживання. Зручна локація разом з нескінченними перевагами проживання в житловому комплексі - ось що приваблює в ЖК «Оранж Парк».

Серед достоїнств комплексу важливо виділити наступні:

  • власний паркінг;
  • дитячий садок;
  • спортивні та дитячі майданчики;
  • маршрутне таксі;
  • наявність квартир з індивідуальним двориком;
  • два торгових центри;
  • цілодобова охорона;
  • паркові зони;
  • власний ЖЕК.

Комфортабельні квартири під Києвом сьогодні із мрії перетворилися на реальність. За помірною вартістю можна отримати відмінне житло із зручним плануванням, а також безліч переваг житлового комплексу. Відправте дитину до дитячого садка у межах комплексу, прогуляйтеся із собакою по зелених вуличках, обладнаних спеціальними контейнерами для вигулу, прокатайтеся на велосипеді мальовничою територією «Оранж Парк», все це зараз доступне як ніколи.

Забудовник передбачив всі важливі для якості життя елементи в одному житловому комплексі. Більш того, квартири пропонуються для покупки за приємною ціною. Краще житло тепер в київській області, і зараз - саме час його придбати!

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram