ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція відкрила справу за фактом побиття охоронця Яроша таксистами

Захист наполягає, що Навроцький застосував вогнепальну зброю як самооборону.

Поліція відкрила справу за фактом побиття охоронця Яроша таксистами
Фото: ridnaukraina.com

Поліція Каменського відкрила кримінальне провадження за фактом побиття охоронця народного депутата України Дмитра Яроша під час інциденту з таксистами.

Про це інформує Радіо Свобода.

У Каменському відділі поліції повідомили, що провадження відкрили згідно з постановою суду за ознаками кримінального злочину за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Раніше Заводський районний суд Каменського задовольнив заяву адвоката охоронця народного депутата України Дмитра Яроша про відкриття кримінального провадження за фактом побиття його підзахисного. Адвокат охоронця Яроша Сергій Погосян наполягає на тому, що його підзахисного Михайла Навроцького під час інциденту побила група таксистів і він застосував вогнепальну зброю як самооборону.

Зараз Навроцький перебуває на лікуванні в обласній клінічній лікарні. У нього, зокрема, діагностували перелом кісток черепа, ребер і пальців рук.

Нагадаємо, 14 травня в Каменському 29-річний водій таксі забрав з кафе трьох пасажирів. Під час поїздки таксист не відповів на привітання "Слава Україні!"

Коли машина приїхала до місця призначення, один з пасажирів завдав водієві удари телескопічною палицею по голові. Таксист втік, але через кілька хвилин повернувся з іншими таксистами. Вони вступили в бійку з пасажирами. Одному з них вдалося втекти, а Навроцький дістав пістолет і зробив 3-4 постріли, потрапивши в ногу 50-річному чоловікові - також водієві таксі. Постраждалого госпіталізували в лікарню.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram